BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Human Resource Management in Portugal

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Het bestuderen van human resource management bereidt studenten voor het beheer van de werknemers op verschillende soorten organisaties en bedrijven. Iemand die een zekere mate van dit soort kan cursussen zoals conflict management, arbeidsverhoudingen nemen krijgt, het creëren van ROI's en bouwwerkzaamheden teams.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor Opleiding in Human Resource Management in Portugal

4 Resultaten in Human Resource Management, Portugal Filter

Bachelor in Human Resources Management

Instituto Superior Miguel Torga (ISMT)
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Portugees
Campus

Zoals Peter Drucker zei: "Mensen zijn het enige duurzame concurrentievoordeel op de lange termijn" en als zodanig is Human Resource Management een strategisch onderdeel van de ...

Lees meer

Bachelor in Human Resource Management en strategische organisatie

Universidade Europeia
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Portuguese
Campus

De mate van human resources management is een maatstaf voor kwaliteit en leiderschap op basis van de internationale trends van de human resources-functie.

Lees meer

Bachelor in human resources management en organisatiegedrag

Instituto Politécnico de Tomar
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Portuguese
Campus

Dit programma is gericht op het bevorderen van het verwerven van kennis en vaardigheden om de uitdagingen van het nieuwe millennium op het gebied van organisatie-gedrag van he ...

Lees meer

Graad in human resource management en de strategische organisatie

Universidade Europeia
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Portuguese
Campus

Een graad in Human Resource Management en strategisch kader is een verwijzing van de kwaliteit en leiderschap op basis van internationale trends in Human Resources-functie.

Lees meer