Filter
Bachelor Studies
Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste 2 Bachelor Programma's in Illustratie 2019

Een bachelor's degree is een undergraduate-programma dat kan worden nagestreefd als een eerste academische academische prijs. Geleerden kunnen dit onderwijs gebruiken als basis voor graduate-level graden. Een bacheloropleiding kan drie tot vijf jaar duren om te voltooien.

Wat is een bachelor in de illustratie? Een Bachelor in de Illustratie is een niet-gegradueerd programma dat zich op drie delen van het beroep, met inbegrip van de auteur, verhalende en informatieve illustratie kan richten. Programma's kunnen kijken naar traditionele disciplines, zoals tekenen en schilderen, maar ook naar digitale technologieën, zoals motion graphics en webdesign. De exacte focus van een programma kan verschillen op basis van de school en de voorkeuren van de student. Voorbeelden van cursussen zijn onder meer illustratieve ontwerpprincipes, illustratieve levenstekenen, compositie en retorica, conceptuele processen en digitale media-principes.

Iemand die deze opleiding heeft voltooid, kan mogelijk visueel communiceren via tekeningen en ontwerpen. Hij of zij kan ook praktische kennis hebben van effectieve zakelijke praktijken, die kunnen helpen bij het omgaan met klanten of collega's. Ten slotte verbeteren studenten hun vermogen om afbeeldingen te manipuleren via computerprogramma's en technologieën.

Aanvragers moeten onderzoeksprogramma's uitvoeren die zij willen bijwonen om meer te weten te komen over de kosten. Het collegegeld varieert vaak van de ene instelling tot de andere en kan zelfs met het jaar veranderen.

Er is een breed scala aan carrièremogelijkheden beschikbaar voor diegenen die een Bachelor in Illustration hebben voltooid. Afgestudeerden kunnen freelance illustratoren worden, komische artiesten, makers van videogamebeelden, reclamedesigners, uitgeverspecialisten, grafische ontwerpers en makers van conceptkunsten. Terwijl studenten klaar zijn om het personeelsbestand te betreden, kunnen sommigen ervoor kiezen hun opleiding voort te zetten via een verwant masterprogramma.

Waar kunnen studenten een Bachelor in Illustrator volgen? Veel universiteiten over de hele wereld bieden dit type programma. Sommige studenten kunnen zelfs online cursussen volgen. Om je aan te melden of meer informatie te krijgen, zoek je hieronder naar je programma en neem je rechtstreeks contact op met het opnamekantoor van de school van je keuze door het leadformulier in te vullen.

 

Lees meer Lees Minder
Andere opties binnen dit vakgebied:

2 Resultaten in Illustratie

Willem de Kooning Academy

Je zal ontwikkelen tot een designer die gespecialiseerd is in het creëren van de toegepaste beelden en visuals. Illustratie wordt steeds meer zichtbaar in onze sterk visu ... [+]

Wij zijn van mening dat wij diversiteit kunnen omarmen, in staat zijn om een ​​flexibele omgeving te creëren waarin studenten hun eigen richting kunnen ontdekken.

Studenten van de afdeling Illustratie aan de Willem de Kooning Academy (WdKA) leren samen werken als een gemeenschap. Binnen deze gemeenschap stimuleert de afdeling actief het brede scala aan leermogelijkheden die mogelijk gemaakt worden door bijdragen van individuen met verschillende achtergronden en verschillende benaderingen tot illustratie.

We streven ernaar om beperkende studenten te voorkomen in specifieke takken van illustratie. Wij zijn van mening dat wij diversiteit kunnen omarmen, in staat zijn om een ​​flexibele omgeving te creëren waarin studenten hun eigen richting kunnen ontdekken. De focus binnen de afdeling is op drie specifieke terreinen van het beroep: verhaal, informatief en auteursillustratie. ... [-]

Nederlanden Rotterdam
September 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands
Design Akademie Berlin

15 september is de deadline voor het semester dat begint op 1 oktober 2014 (winter semester 2014/15). ... [+]

15 september is de deadline voor het semester dat begint op 1 oktober 2014 (winter semester 2014/15).

[-]
Duitsland Berlijn
April 2019
Voltijd
Campus
Lees meer in Nederlands