96 Bachelorgraad Opleidingen in Indonesië for 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Indonesië for 2024Filter
    • Denpasar Selatan, Indonesië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Bekasi, Indonesië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    De doelstellingen van het Accounting Study Program zijn als volgt: Produceer afgestudeerden die kunnen voldoen aan de behoeften van het bedrijfsleven en openbare instanties; Produceer alumni met leiderschap en ondernemersgeest; Produceer onderzoek en werken die gunstig zijn voor de gemeenschap, gepubliceerd in nationale en internationale wetenschappelijke tijdschriften; en

    • Bandung, Indonesië
    • Jakarta, Indonesië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Jakarta, Indonesië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    IPMI programma's zijn het best bekend om zijn unieke pedagogische standpunt en holistische ervaringen van actieve betrokkenheid in real-life internationale projecten en de integratie van theorie en praktijk. De school is trots in het hebben van een state-of-the-art loopbaanontwikkeling team en uitvoerende loopbaanbegeleiding programma bij het waarborgen van de deelnemende studenten succesvolle carrière acceleratie.

    • Jakarta, Indonesië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    Food Technology is een tak van voedsel wetenschap die zich bezighoudt met de werkelijke productie processen om voedsel te maken. Te vervullen en de nutritionele kwaliteit te behouden, moet voedsel zowel veilig geproduceerd en veilig aan de consument geleverd. Dit vereist technologie voor de verwerking van grondstoffen in voedsel evenals het behoud technologieën te zetten om de houdbaarheid van voedingsmiddelen te verhogen ...

    • Banda Aceh, Indonesië

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Indonesisch

    De opleiding Computer Engineering Universitas Syiah Kuala is op 20 januari 2016 ingesteld door het Ministerie van Onderwijs, decreet nr. 46/KPT/I/2016 met "B"-accreditatie. De oprichting van dit programma maakt deel uit van het actualiseren van wetenschappelijke velden om te gaan met de snelle stroom van ontwikkelingen in informatie- en communicatietechnologie en de hoge mate van wereldwijde concurrentie in het tijdperk van de industriële revolutie 4.0. Het studieprogramma Computer Engineering omvat het ontwerp en de engineering van computersystemen en computergebaseerde systemen. De Computer Engineering heeft 3 (drie) specialisatiegebieden (expertise), namelijk: Embedded Systems, Computer Networks en HPC, en Multimedia Technology. De wetenschappelijke studies van het programma omvatten softwareontwikkeling, met een focus op softwareontwerp en -engineering als interface voor digitale apparaten (hardware) met gebruikers en met andere apparaten (gebruikers). Het curriculum Computer Engineering legt meer nadruk op hardware dan op software en/of er is een mogelijkheid van een evenwichtige nadruk. Toch heeft het nog steeds een sterk gevoel voor techniek.

    • Jakarta, Indonesië

    Full time

    4 jaar

    Afstand leren, Op de campus

    Engels

    Universitas Prasetiya Mulya heeft de onmiddellijke behoeften in het midden van de financiële dienstverleningsrevolutie erkend. Financial Technoloy Bachelor's Degree Program (S1) in Finance and Banking heeft tot doel studenten te produceren die de wens en vaardigheden hebben om creatieve innovaties in de financiële sector te creëren.

    • Malang, Indonesië

    Full time

    Op de campus

    Engels

    De English Language Education Department (ELED) is bedoeld voor millennials die creatief, mondiaal ingesteld en zich aanpassen aan de vooruitgang in wetenschap en technologie. ELED bereidt eLedears (ELED-studenten) voor om klaar te zijn om te werken in academische en niet-academische omgevingen met nationaal en mondiaal concurrentievermogen.

    • Jakarta, Indonesië

    De Faculteit Psychologie werd in 2005 opgericht in de geest van het opbouwen van het imago van Mercu Buana University als een centrum van uitmuntendheid, vooruitgang en voordeel voor de ontwikkeling van professionele menselijke hulpbronnen van internationale kwaliteit.

    • Bandung, Indonesië

    Leid studenten op om wetenschappers, wetenschappers en experts te worden op het gebied van internationale betrekkingen die de kwaliteit van bereidheid hebben om de hoogste graden op hun gebied van wetenschap en beroep te bereiken, en de kwaliteit van paraatheid en werkbaarheid hebben in elke sociale en staatstechnologie, zowel op nationale als internationale schaal.

    • Serpong Sub-District, Indonesië

    Programma studi Retail Management aan de Pradita University berkomitmen melengkapi mahasiswa dengan keterampilan dan pengetahuan tuk merancang, mengelola dan mengembangkan bisnis ritel baik secara online, offline maupun gabungan keduanya (omni channel retail).

    • Batam, Indonesië

    Op de campus

    Engels

    Batam International University Accounting-studieprogramma is een studieprogramma dat professionele afgestudeerden in financiële boekhouding voedt met leiderschap en ondernemersgeest. Het programma biedt inzicht in de theorieën en concepten in de boekhouding, met name boekhoudkundige financiën, boekhoudkundig beheer, belastingen en boekhoudkundige controles.

    • Buleleng, Indonesië

    Op de campus

    Engels

    Opleidingsprogramma voor informatica Engineering is een van de afdelingen Engineering en Vocational Faculteit, Ganesha University of Education (UNDIKSHA). Het is ontworpen om wetenschap en technologie te ontwikkelen en bekwame, innovatieve, beschaafde en zeer concurrerende professionele en educatieve menselijke hulpbronnen te produceren.

    • Yogyakarta, Indonesië

    Engels, Indonesisch

    Textieltechniek is een nieuw studieprogramma aan de Faculteit Industriële Ingenieurswetenschappen Universitas Islam Indonesia Het werd opgericht op basis van de besluitbrief van de minister van Onderzoek, Technologie en Hoger Onderwijs (Ministerie van Onderwijs en Cultuur) Nummer: 825 / KPT / I / 2019 en is een baanbrekend studieprogramma en het enige dat een bachelordiploma aanbiedt ( S1) voor textieltechniek in Indonesië.

    • West Jakarta, Indonesië

    Engels, Indonesisch

    Om zijn economie op te bouwen, heeft Indonesië een actieve deelname van ondernemers nodig. Ze creëren kansen die de beschikbare mankracht kunnen absorberen. Dit kan beginnen op de universiteit die een cruciale rol speelt bij het produceren van werkende professionals met uitstekende competenties en een hoog concurrentievermogen.