BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Undergraduate Studies in Informatiemanagement 2021 in Europa

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Informatie management programma's zijn vaak hybride studies die relevante onderwerpen uit het bedrijfsleven en informatietechnologie disciplines te onderzoeken. Bibliothecarissen, archivarissen en zakenlieden zijn voorbeelden van professionals die misschien verbetering van hun respectieve carrières vinden door het invullen van deze cursussen.

Omgaan met openbare universiteiten is verre van een optimale optie. Particuliere scholen bieden veel betere steun in uw afstandsonderwijs ervaring. Verschillende online universiteit trekt docenten en studenten op grote afstand van over de hele wereld. Dit vergroot de diversiteit in een afstandsonderwijs klas en produceert uitdagende gesprek onder die van enorm uiteenlopende gemeenschappen, gewesten, en verre culturen.

Europa is de op vijf na grootste continent en omvat 47 landen en diverse afhankelijkheden, eilanden en gebieden. Het wordt begrensd door de Middellandse Zee naar het zuiden, Azië naar het oosten, en de Atlantische Oceaan in het westen.

Bachelor Afstandsonderwijs in Informatiemanagement in Europa

3 Resultaten in Informatiemanagement, Europa, Afstandsonderwijs Filter

Diploma in informatie en documentatie (afstandsmodaliteit)

Universidad de Leon
Bachelor
<
Deeltijd
<
4 jaren
Spaans
Online

De graad in informatie en documentatie van de Universiteit van León is een competitieve graad en aangepast aan de eisen van de kennismaatschappij en wordt aangeboden in de sem ...

Lees meer

Bachelor in de informatie- en communicatietechnologie beheer

OUS Royal Academy of Economics and Technology in Switzerland
BBA
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Online

De Bachelor (BBA) in de Informatie en Communicatie Technologie Management cursus is bedoeld voor studenten die op zoek naar managers in de IT-industrie.

Lees meer

Diploma in informatie en documentatie (semipresenciële modaliteit)

Universidad de Leon
Bachelor
<
Deeltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus
Online

We leiden gekwalificeerde professionals op voor het beheer van informatie en kennis in zeer verschillende contexten, met vaardigheden voor de geautomatiseerde behandeling van ...

Lees meer