BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Informatiesystemen in Macedonië

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een Bachelors diploma in Information Systems bestudeert de verschillende netwerken van software en hardware gebruikt voor het verwerken, analyseren en verspreiden van gegevens in grote organisaties. Dit wordt versterkt door de studie van het ontwerp van de software en hardware, en hun toepassingen en principes.

Macedonië 's grote overvloed aan natuurlijke en culturele attracties maken het een aantrekkelijke bestemming van de bezoekers. Skopje is het land 's politieke, culturele, economische en academische centrum en heeft verschillende universiteiten.

Bachelor Opleiding in Informatiesystemen in Macedonië

1 Resultaten in Informatiesystemen, Macedonië Filter

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in informatica en technologie op het gebied van informatie-systemen, visualisatie, multimedia en animatie

University For Information Science And Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Engels
Campus

Bent u geïnteresseerd in het gebied van computer-animatie, visualisatie, ontwerp, computer graphics en nog veel meer, de faculteit Information Systems, visualisatie, Multimedi ...

Lees meer