BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Informatiesystemen op Malta

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Informatiesystemen is een groot gebied van de studie voor mensen op zoek naar een carrière in de marketing die een uitgebreide kennis van de zakenwereld en informatica zich meebrengt. Deze twee velden combineren om studenten voor banen die nauwkeurige analyse en interpretatie in verschillende belangrijke industrieën te betrekken bereiden.

Malta is een klein, eiland land in de Middellandse Zee, dat ten zuiden van het eiland Sicilië, Italië ligt. Malta heeft zich met succes gepromoot als een volledig tweetalige natie voor Maltees en Engels. Het telt voor veel onderwijsinstellingen in de rest van de wereld als een land waar Engels de eerste taal en ze zal daarom vaak zelfs subsidiëren studenten om daar heen te gaan om het te leren. De overgrote meerderheid van de Maltese burgers spreken Engels met een zeer hoge standaard.

Bachelor Opleiding in Informatiesystemen op Malta

2 Resultaten in Informatiesystemen, Malta Filter

BSc Informatica & IS

St Martin’s Institute of Information Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

Deze graad geeft je de basisvaardigheden die nodig zijn om een ​​informatie-systemen professional geven.U leert hoe u een voorstel tot een werkend systeem dat kan ontwikkelen ...

Lees meer

BSc IS & Management

St Martin’s Institute of Information Technology
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Campus

De studie van informatiesystemen heeft betrekking op hoe organisaties en verenigingen gebruiken en te exploiteren nieuwe informatie-en communicatietechnologieën (ICT).De nadru ...

Lees meer