BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Informatiesystemen in Senegal

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Informatiesystemen is een vakgebied waarin studenten voorziet van de opleiding die zij nodig hebben voor de toekomst. Klassen draaien rond een combinatie van business en informatica informatie om ervoor te zorgen de deelnemers in staat zijn om de informatie die ze vinden te analyseren en toe te passen op een zakelijk oogpunt.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar in Senegal voor hoger onderwijs. In de laatste jaren was hier een toestroom van buitenlandse studenten te zien omdat verschillende programma's geimplementeerd werden om de huidige positie van de instellingen voor hoger onderwijs te verbeteren.

Bachelor Programma in Informatiesystemen in Senegal

1 Resultaten in Informatiesystemen, Senegal Filter

Bachelor in Information Systems

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Voltijd
<
6 semesters
Frans
Campus

Kunnen bedrijven de operationele bases te begrijpen en ontdekken de technieken gebruikt om organisaties te controleren en bieden een basis voor de besluitvorming.

Lees meer