BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Informatiesystemen in Thailand

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Informatiesystemen is een vakgebied waarin studenten voorziet van de opleiding die zij nodig hebben voor de toekomst. Klassen draaien rond een combinatie van business en informatica informatie om ervoor te zorgen de deelnemers in staat zijn om de informatie die ze vinden te analyseren en toe te passen op een zakelijk oogpunt.

Thailand, officieel het Koninkrijk Thailand, voorheen bekend als Siam, is een land gelegen in het midden van de Indochina schiereiland in Zuidoost-Aziƫ. Stranden en eilanden Thailand 's trekken miljoenen bezoekers per jaar van over de hele wereld. Iedereen met een vier-jarige opleiding kan een baan te vinden als leraar Engels in Thailand.

Bachelor's Porgramma in Informatiesystemen in Thailand

2 Resultaten in Informatiesystemen, Thailand Filter

B.Eng. in de informatie- en communicatie-engineering

Chulalongkorn University
Bachelor
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

ICE is een spannende en veelbelovende integratie van Computer Engineering, Elektrotechniek, en Industrial Engineering, waarvan de combinatie is de kern van Engineering School ...

Lees meer

Bachelor of Business Administration - Information Systems

Mahidol University International College
BBA
jun 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Campus

In reactie op de ongekende transformatie van communicatietechnologie, de Information Systems Major biedt haar studenten met essentiƫle vaardigheden in het beheer van het effec ...

Lees meer