BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Informatietechnologie in Azerbeidzjan

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Een bachelordiploma in IT is gericht op verschillende IT-toepassingen. Deze variëren van netwerken, computer infrastructuur of website-ontwerp. Studenten zullen worden geleerd om IT-oplossingen te integreren om verschillende problemen die zij zouden kunnen tegenkomen in hun loopbaan. Afgestudeerden zullen meestal beheren en zakelijke toepassingen, systemen en software of websites.

Azerbeidzjan hoger onderwijs heeft niet alleen aangetrokken burgers van het land, maar ook internationale studenten in het bijzonder uit het Midden-Oosten en Azië. De meeste van de curricula worden onderwezen in de Arabische taal. Dit heeft weggenomen geen taalbarrière voor de internationale studenten in het Midden-Oosten en Azië, waar Arabisch wordt gesproken.

Bachelor Programma in Informatietechnologie in Azerbeidzjan

2 Resultaten in Informatietechnologie, Azerbeidzjan Filter

Bachelor in de mechanica en informatietechnologie

Азербайджанский Архитектурно-Строительный Университет
Bachelor
<
Voltijd
Russisch
Azerbeidzjaanse
Campus

Het belangrijkste doel van de faculteit is de opleiding van hooggekwalificeerd personeel op diverse richtingen: burgerlijk en industrieel, waterkracht technische en terugwinni ...

Lees meer

Bachelor in informatietechnologie

University at Baku Eurasian University
Bachelor
<
Voltijd
Engels
Campus

Training van personeel wordt uitgevoerd in overeenstemming met de vereisten van de bacheloropleiding voor specialisatie informatietechnologie aan de Baku Eurasian University.

Lees meer