BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Informatietechnologie in Denemarken

Wilt u IT studeren aan universiteiten bekend om hun innovatieve houding? Heeft zetten theorie in praktijk geluid interessant voor u? Wil je graag een stage bij een gerenommeerd bedrijf in de loop van je studie? Dan moet u overwegen het nemen van bachelor IT Denemarken. Na bestudering van IT in Denemarken, zal u een internationaal erkende graad van hoge kwaliteit te krijgen. Projectwerk en probleemgestuurd leren staan ​​centraal in het Deense onderwijssysteem, waardoor studenten voor hun toekomstige baan voorbereiding zo effectief mogelijk. Bovendien zijn veel van de professoren zelf werkende professionals en kan daarom studenten voorzien van waardevolle praktische kennis.

 

Een bachelor in IT in Denemarken zal u laten onderwerpen als programmering, de ontwikkeling van software, databases, client-server programmeren of digitale elektronica verkennen.Vele studies tonen een groeiende behoefte aan IT-specialisten op gebieden zoals het programmeren van computers, systeemarchitectuur, software ontwerp of software engineering. U kunt een van hen zijn!

 

Kijk naar de onderstaande opties aangeboden en gelden voor je bachelor in IT in Denemarken al vandaag!

 

4 Resultaten in Informatietechnologie, Denemarken Filter

Bachelor in Software Technology Engineering

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
15 mrt 2020
Engels
Campus

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels biedt studenten de vaardigheden en kennis die nodig is om informatiesystemen te beheren.

Lees meer

Bachelor of Science in Engineering - Elektronica (BSc)

University of Southern Denmark
BSc
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Als een elektronische ingenieur kunt u elektronische apparatuur ontwerpen en ontwikkelen voor voertuigen, industriële systemen, energieregelsystemen en autonome systemen.

Lees meer

Bsc in wereldwijde zakelijke informatica

IT University of Copenhagen
BSc
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Campus

De drie-jarige BSc programma in Global Business Informatics biedt u de theoretische en praktische hulpmiddelen voor het werken met IT in een internationale zakelijke context e ...

Lees meer

Bachelor in de ingenieurswetenschappen in het Informatie-en Communicatietechnologie

Copenhagen University College of Engineering
Bachelor
sep 2020
<
7 semesters
Campus

Het programma omvat een zes maanden durende verplichte stage bij een bedrijf in Denemarken of in het buitenland. Het programma start september en februari.

Lees meer