BACHELORSTUDIES

Bachelors in Informatietechnologie in Italië

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

In de informatietechnologie programma's, kan de student in staat zijn om verschillende vormen van technologische toepassingen en de manier waarop informatie wordt gecreëerd, uitgewisseld en opgeslagen verkennen. Studenten kunnen leren hoe om code te schrijven en kan gebieden, zoals informatiebeveiliging, softwaretoepassingen, ontwerp van het systeem en databases te verkennen.

Officieel bekend als de Italiaanse Republiek, het land is gevonden in Zuid-Europa. De officiële taal is het Italiaans en het cultureel rijke hoofdstad is Rome. Veel van de oudste universiteiten ter wereld 's bevinden zich in Italië, in het bijzonder de Universiteit van Bologna (opgericht in 1088). Er zijn drie Superior Graduate Schools met "de status van universiteit ", drie instituten met de status van de Doctoral Hogescholen, die functioneren op graduate en post-graduate niveau.

Bachelor's Porgramma in Informatietechnologie in Italië

2 Resultaten in Informatietechnologie, Italië Filter

Graad in de informatie-engineering

University of L'Aquila
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Italiaans
Campus

Het doel van de Degree in Computer Engineering is om afgestudeerden in de informatie- en communicatietechnologie (ICT) te trainen om de grote vraag naar experts in het veld da ...

Lees meer

Bachelor in de informatie-engineering

Mediterranea University of Reggio Calabria
Bachelor
okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Information Engineering

Lees meer