BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Informatietechnologie in Nederland

Afgestudeerden van Information Technology Bachelor programma's worden in toenemende mate in trek elk jaar als alle sectoren van de mondiale markt meer geautomatiseerd en daarom sterk afhankelijk van technologie. IT-bacheloropleidingen in Nederland drie tot vier jaar in beslag gemiddeld en worden aangeboden op full-time of part-time schema's, waardoor het mogelijk is voor werkende professionals om extra kwalificaties te behalen terwijl ze blijven werken. Universiteiten en hogescholen in Nederland in dienst hooggekwalificeerd personeel en professoren, die zijn gewijd aan het verbeteren van de fundamentele kennis en praktische vaardigheden van essentieel belang voor succes en vooruitgang in een IT-gerichte carrière.

Afgestudeerden van IT-bacheloropleidingen in Nederland mag werken als systeemanalisten, database ontwerpers, informatiesystemen projectmanagers, telecommunicatie-analisten, consultants systemen en nog veel meer.Sommige bacheloropleidingen in de IT in Nederland worden in het Engels, en de Bachelor of Science in IT aan het University College Maastricht is verheugd over vijftig procent van zijn IT-studenten uit andere landen. De Business Information Systems Bachelor in de IT bij Fontys University of Applied Sciences in Eindhoven benadrukt de waarde van praktijkervaring door te eisen dat studenten aan een stage in het derde jaar en een bachelor afstudeerproject in het vierde jaar af te ronden.

Als u geïnteresseerd bent om meer te leren over hoe u kunt in een Bachelor in de IT-inschrijven op een school in Nederland, gewoon scroll naar beneden en klik op om meer te lezen, vandaag!

3 Resultaten in Informatietechnologie, Nederlanden Filter

Bachelor in de informatietechnologie (IT)

NHL Stenden University of Applied Sciences
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Werk op een uitdagend en opwindend gebied, terwijl je alles leert over informatie- en communicatietechnologie; van het leren van computer programmeertalen met behulp van de ni ...

Lees meer

Bachelor in de ICT: Software - Technologie - Bedrijfsleven - Mediaontwerp

Fontys University of Applied Sciences
BSc
feb 2020
<
Voltijd
<
48 maanden
Engels
Campus

ICT Fontys Eindhoven Campus biedt 4 BSc-programma's: ICT

Lees meer

Bachelor in Business Studies

International Business School the Hague
Bachelor
<
Online en Campus gecombineerd
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

The Degree in Business Studies is een unieke mix van academisch onderwijs in bedrijfsstudies, management en ontwikkeling. Om te helpen begrijpen hoe theoretische inzichten van ...

Lees meer