BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Informatietechnologie in de Verenigde Joliet Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Een student studeert informatica kan een verscheidenheid van de technologie cursussen en thema's, zoals kunstmatige intelligentie, programmeren, hardware en software te verkennen. Ze kunnen leren hoe de technologische behoeften van organisaties te bepalen en de juiste oplossingen te implementeren.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Top Bachelor in Informatietechnologie in de Verenigde Joliet in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Informatietechnologie, Joliet Filter

Bachelor in de informatica / netwerk specialist

University of St. Francis
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

De Information Technology / Netwerk Specialist Major bij USF is een transer-enige optie ontworpen om de AAS graden Network Specialist of Security Specialist van Joliet Junior ...

Lees meer