BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Informatietechnologie in Vietnam

Informatietechnologie is een van de snelst groeiende gebieden van de hedendaagse mondiale economie en de groei zal naar verwachting nog sneller uit te breiden in de toekomst. Informatie-technologie vormt de kern van alle bedrijfsactiviteiten alsmede infrastructuur en veiligheidsdiensten. Neem een Bachelor in IT in Vietnam en wordt een deel van deze spannende omgeving.

Bacheloropleidingen in de IT in Vietnam richten op u te voorzien van praktische ervaring naast gedegen theoretische achtergrond. Een van de onderwerpen die u zult ontdekken bent programmeren, databases, systeembeheer, beheer of webontwikkeling.Studenten worden altijd de keuze om hun favoriete gebied van nadruk te kiezen, of het nu software, hardware, netwerkbeheer of informatie technologie management. Tijdens een bacheloropleiding in de IT in Vietnam, krijgen de studenten de kans om te werken met toonaangevende IT-professionals, zowel in als buiten het klaslokaal en het netwerk met hoogopgeleide studenten van over de hele wereld.

Vietnam is een nieuw opkomende, dynamisch ontwikkelende economie die zeer ingenomen met alle internationale studenten. Neem een Bachelor in IT in Vietnam en krijgen een ervaring voor het leven!

1 Resultaten in Informatietechnologie, Vietnam Filter

Bachelor in de elektrotechniek en informatietechnologie

ĐẠI HỌC VIỆT- ĐỨC
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Campus

Het samenspel tussen hardware en software is doorgedrongen in alle hoeken van de industriële en high-tech producten. Deskundigen die de vaardigheden op dit gebied techniek ond ...

Lees meer