BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Innovatie en Ondernemerschap in Zuid-Afrika

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Innovatie en ondernemerschap programma's proberen de twee elementen die nodig zijn voor succes in de ontwikkeling van nieuwe bedrijven en technologie├źn. Aankomende studenten moeten zich voorbereiden op een verkenning van onderwerpen zoals de internationale concurrentiepositie, de oprichting van bedrijven en technologie ondernemerschap.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Bachelor's Opleiding in Innovatie en Ondernemerschap in Zuid-Afrika

1 Resultaten in Innovatie en Ondernemerschap, Zuid-Afrika Filter

Bachelor in handel in bedrijfsinnovatie en ondernemerschap

Bachelor
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

Bij AFDA erkennen we de noodzaak van een unieke opleiding voor een loopbaan in de creatieve economie. In 2015 hebben we de AFDA School of Business Innovation & Technology ...

Lees meer