BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Innovatie in Taiwan

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Afgestudeerden van de Bachelor in Innovatie zal in staat zijn om innovatieve projecten in diverse industrieën leiden. Het doel van de opleiding is om studenten 'ondernemersvaardigheden te versterken. Deze vaardigheden zal het mogelijk studenten om processen, motivaties, impact, risico's en voordelen van innovatie in verschillende omgevingen te begrijpen.

Taiwan, officieel de Republiek China, is een staat in Oost-Azië en de eerste constitutionele republiek in Azië. Taiwan heeft een aantal goede universiteiten, waarvan vele uitwisselingsovereenkomsten met buitenlandse universiteiten, en deze zijn een goede manier om het leven in Taiwan te ervaren.

Bachelor's Opleiding in Innovatie in Taiwan

1 Resultaten in Innovatie, Taiwan Filter

Bachelor in Mode en Innovatiemanagement

Ming Chuan University
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

Fashion and Innovation Management (FIM) is het eerste drietalige programma (Engels / Frans / Chinees) aan het International College of Ming Chuan University (MCU). Op basis va ...

Lees meer