54 Bachelorgraad Opleidingen in Innovatie 2024

Bachelorgraad Opleidingen in Innovatie 2024Filter
    • Barcelona, Spanje
    • Bangkok, Thailand

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De methodologie van het Bachelor of High-tech Entrepreneurship-programma combineert de fundamenten van technologisch ondernemerschap, een pionier in Silicon Valley, met de processen die zijn ontwikkeld door toonaangevende technologie-ondernemers, versnellers zoals Y Combinator en bedrijfsbouwers zoals Rocket Internet om snel technologiebedrijven te starten en te versnellen.

    • Barcelona, Spanje
    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Digitalisering in het snel veranderende wereldwijde economische klimaat zorgt voor nieuwe en opwindende opstartmogelijkheden en biedt bestaande bedrijven nieuwe mogelijkheden om relevant te blijven en hun bedrijf te optimaliseren. Via dit programma zullen de innovatieve ondernemers van morgen de vaardigheden, het aanpassingsvermogen en de nieuwsgierigheid ontwikkelen om niet alleen de technologische vooruitgang bij te houden, maar om innovatief te zijn in hun denken en verandering te stimuleren terwijl ze hun loopbaan voortzetten.

    • Geneva, Zwitserland

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Birkirkara, Malta

    Full time, Deeltijd

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De Bachelor in bedrijfskunde en digitale innovatie met digitale marketing in Malta (hierna - Business Bachelor met digitale marketing in Malta) biedt internationale studenten een wereldwijd perspectief op de talrijke kernbedrijfsconcepten en ontwikkelt een goed begrip van wereldwijde markten en industrieën. Het bachelorprogramma aan GBSB Global in Malta probeert alle ingeschreven studenten te helpen een grondige kennis op te doen van de belangrijkste traditionele en digitale marketingprincipes, en te begrijpen hoe ze kunnen worden toegepast op de dagelijkse bedrijfsvoering.

    • Venice, Italië

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Ben je geïnteresseerd in een bachelordiploma waarmee je direct na je afstuderen een carrière kunt starten waar ook ter wereld op het gebied van gastvrijheid en toerisme? Dan is dit Hospitality Innovation en e-Tourism programma precies wat je zoekt.

    • Zwolle, Nederlanden

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Verander je wereld, verbreed je perspectief en leer wereldwijde duurzaamheidsuitdagingen aan te pakken in dit BBA-programma van Windesheim Honours College. De nee. 1 Nederlandse opleiding Bedrijfskunde en Management, gericht op de 17 Duurzame Ontwikkelingsdoelen van de Verenigde Naties.

    • The City, Verenigd Koninkrijk

    4 jaar

    Afstand leren

    Engels

    • Krems an der Donau, Oostenrijk

    Deeltijd

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Onze opleiding bereidt je grondig voor op een loopbaan in duurzaamheidsmanagement en de circulaire economie. Je verwerft niet alleen fundamentele expertise, maar verdiept ook je inzicht in de toepassing van duurzame principes in bedrijfscontexten. Als afgestudeerde van dit programma zul je je onderscheiden met uitstekende analytische vaardigheden.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    • Bunkyo City, Japan

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels

    Word een ‘innovatieve probleemoplosser’ in een steeds diverser en complexer wordende mondiale samenleving. Het Department of Global Innovation Studies Innovation bevordert ‘innovatieve probleemoplossers’ die in staat zijn de complexe problemen van de mondiale samenleving accuraat te begrijpen en met anderen te communiceren om met innovatieve en creatieve oplossingen op een praktische manier. We streven ernaar dat studenten de volgende zeven vaardigheden verwerven: het creëren van innovatie, mondiale dialoog, het vermogen om baanbrekend onderzoek op te nemen, praktische Engelse vaardigheden, leiderschap, reactievermogen op het milieu en probleemoplossing.

    • Vilnius, Litouwen

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    Verleg grenzen en creëer bedrijven van de volgende generatie. Kies voor het studieprogramma Future Business and Innovation. Future Business and Innovation is een nieuw en toekomstgericht studieprogramma, ontwikkeld rekening houdend met hoe technologie en innovatie de omgeving en de aard van het bedrijfsleven snel veranderen.

    • Barcelona, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Op de campus

    Engels

    De BA (Hons) in Business Design biedt training voor studenten op het gebied van management, design en technologie om innovatie in bedrijven van de 21e eeuw te stimuleren.

    • Ottawa, Canada

    Full time

    4 jaar

    Op de campus

    Engels, Frans

    Dit programma, dat management en sociale wetenschappen combineert, helpt je nieuwe manieren te ontdekken om sociale problemen op te lossen, zoals armoede, discriminatie en de klimaatcrisis. In dit programma krijg je een dieper inzicht in deze diepgewortelde problemen, evenals de gerelateerde systemen en instellingen. Je onderzoekt ook modellen van organisaties en sociale ondernemingen die kunnen helpen om je gemeenschap te mobiliseren om positieve en duurzame verandering tot stand te brengen.

    • Spain Online, Spanje

    Full time

    3 jaar

    Afstand leren

    Engels

    De online bachelor in bedrijfskunde en digitale innovatie met sport en eSports Management (hierna - zakelijke bachelor met sport en eSports) biedt studenten competenties en vaardigheden die nodig zijn om een professional te worden in de sportindustrie en te werken in spannende sportbedrijven. Deze Business Bachelor met sport en eSports online biedt kennis over de theorie en praktijk van sportmanagement en inzicht in bedrijfskunde in het algemeen, marketing en operations management, financiën en internationalisering. De Business Bachelor met sport en eSports Online bereidt studenten voor op het werken in bedrijfsmanagementrollen, en begrijpt juridische en regelgevende kwesties die specifiek zijn voor de sportindustrie. Studenten die hun Business Bachelor met Sport en eSports online volgen, werken aan praktische projecten en casestudy's op het gebied van sportmanagement, leren over internationale sportclubs en hun bedrijf, begrijpen hoe ze sportevenementen kunnen beheren en zoeken naar sponsors.

    • Sønderborg, Denemarken

    Full time

    6 semesters

    Op de campus

    Engels

    Met een bachelor of science in engineering in Engineering, Innovation and Business ben je een aspirant-uitvinder en ondernemer. Jij bent degene die briljante ideeën krijgt; en tegelijkertijd zul je ze kunnen realiseren.