BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Internationaal Bedrijfsmanagement in Portugal

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Voor die mensen die op zoek naar een manier om hun opleiding in zakelijke aangelegenheden te bevorderen op internationaal niveau, kan een cursus in het internationale business management een goede keuze te zijn. Deze cursus biedt studenten met een sterke kennisbank van zakelijke praktijken in de wereldwijde markten.

Portugal is een van de warmste Europese landen. Universitaire programma's zijn zeer betaalbaar. In feite heeft Portugal een van de laagste kosten voor studenten wonen. Geniet van de grote stranden van de Algarve of de oude vleugels van de geschiedenis in de hoofdstad Lissabon.

Bachelor in Internationaal Bedrijfsmanagement in Portugal

1 Resultaten in Internationaal Bedrijfsmanagement, Portugal Filter

Bachelor in International Business Management

Polytechnic Institute Of Bragança
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Deze bacheloropleiding is volledig doceerde in het Engels en richt zich op de voorbereiding van deskundigen met kennis en vaardigheden op het gebied van de internationale busi ...

Lees meer