BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in Internationale Bedrijfsadministratie in Argentinië

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Studenten van de International Business Administration leren hoe culturele verschillen te navigeren en met het oog op een bedrijf in het buitenland effectief beheer van het verbeteren van hun interculturele communicatie. De focus ligt meestal op het verstrekken van de bestuurlijke en leidinggevende vaardigheden individuen nodig hebben om zaken te doen op een wereldwijde schaal.

Argentinië is het hart van het hoger onderwijs in het bijzonder van hun onderzoek gericht curriculum. Dit heeft gesteld om studenten praktische kennis en vaardigheden, maar ook verbeterde praktische kennis applicatie. Dit heeft de geleerden geholpen om oplossingen te bieden voor problemen van het land.

Bachelor's Opleiding in Internationale Bedrijfsadministratie in Argentinië

2 Resultaten in Internationale Bedrijfsadministratie, Argentinië Filter

Degree in International Business Administration

EAN - Escuela Argentina de Negocios
Bachelor
<
Voltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Spanish
Campus

LiceEAN biedt een curriculum voor technici inklaring en afgestudeerden in International Business Administration gelegitimeerd door een Raad van Advies van de bedrijven die zic ...

Lees meer

Graad in International Business Administration

Instituto Universitario Escuela Argentina De Negocios
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Campus

International Business professionals staan ​​klaar om zowel bedrijven die actief zijn in een mondiale en regionale omgeving serveren -nationale of anderstalige en overheids- e ...

Lees meer