BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Internationale Financiën in China

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Er zijn veel full-en part-time mogelijkheden voor studie in de internationale financiële, wat een combinatie van hoorcolleges met praktijkervaring in banken en andere werkplekken. Typische onderwerpen van de studie kan de verschillen tussen binnenlandse en buitenlandse investeringen, import en export, en wisselkoersen te dekken.

De china hoger onderwijs voor een paar jaar is verkozen als een van de beste onder de Aziatische landen. Dit land heeft meer dan 150 publieke en private eigendom universiteiten verdeling over alle provincies van China. Het hoger onderwijs is het onderzoek gebaseerd.

Bachelor's Porgramma in Internationale Financiën in China

1 Resultaten in Internationale Financiën, China Filter

Bachelor in de internationale financiën

BFSU Solbridge International School of Business
Bachelor
sep 2020
<
4 jaren
Engels
Campus

International Finance is de tak van de economie die onderzoek doet naar de dynamiek van wisselkoersen, buitenlandse investeringen en hoe deze de internationale handel beïnvloe ...

Lees meer