BACHELORSTUDIES

Bachelors in Internationale Marketing in Nederland

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Een BA in internationale marketing is een programma gericht op marketing in een internationale context. Om deze reden, de mate rekening houdt met de verschillende zakelijke en sociale culturen, ontwikkeling van de internationale concurrentiepositie, de markt selectie en het beheer van internationale netwerken.

De mensen, de taal en cultuur van Nederland wordt aangeduid als "Nederlandse ". Een modern Europees land vandaag, Nederland bewaard zijn sterk internationaal karakter en staat bekend om zijn liberale mentaliteit. Nederland kent vele universiteiten. Het land heeft onlangs hun eigen titels omgezet in de bachelor / master-systeem.Er zijn twee types van universiteiten: Academic (met meer aandacht voor theoretische kennis, alias "Universiteit ") of Applied Sciences (met meer aandacht voor praktische kennis, alias "Hogeschool ")

Bachelor Opleiding in Internationale Marketing in Nederland

2 Resultaten in Internationale Marketing, Nederlanden Filter

Bachelor in Marketing Management

Fontys University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
<
48 maanden
01 jun 2021
Engels
Duits
Campus

Marketing Management is een breed 4-jarig bachelorprogramma. Het bereidt u voor om te reageren op de behoeften van klanten in een internationale omgeving door onderwerpen aan ...

Lees meer

Bachelor in internationale betrekkingen en diplomatie

International Business School the Hague
BSc
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Combinatie van online en op de campus
Campus
Online

Dit programma biedt een unieke mix van academisch onderwijs in internationale betrekkingen en politicologie. Om te helpen begrijpen hoe theoretische inzichten van toepassing z ...

Lees meer