BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Internationale Marketing in Spanje

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Studies in internationale marketing kunnen individuen met een opleiding aan de multinationale proces dat de planning, ontwikkeling, distributie en promotie van goederen en diensten op de internationale markt gaat om specifieke zakelijke doelen te bereiken.

Spanje, officieel het Koninkrijk Spanje, is een soevereine staat en een lidstaat van de Europese Unie. Het is gelegen op het Iberisch schiereiland in het zuidwesten van Europa. Spaanse universiteiten regelen de toegang tot hun eigen graden en ze de academische vergoedingen vaststellen. Ze kunnen ook bieden onofficiƫle postdoctorale opleidingen. De hoofdstad Madrid heeft mogelijk het grootste aantal bars per hoofd van een Europese stad en een zeer actief nachtleven.

Bachelor in Internationale Marketing in Spanje

1 Resultaten in Internationale Marketing, Spanje Filter

Bachelor in Internationale Marketing

Schellhammer Business School
Bachelor
08 feb 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Spaans
Frans
Duits
Italiaans
Chinese
Japans
Russisch
Campus

De Bachelor of Business in International Marketing aan de Schellhammer Business School is een uniek programma dat zich richt op de studie van marketing vanuit een internationa ...

Lees meer