BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in Internationale Studies in de Verenigde Delaware Verenigde Staten

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Internationale studies worden beschouwd als een interdisciplinair gebied dat gebruik maakt van informatie uit meerdere referentiekaders, zoals culturele, sociale, politieke, ethische en economische gezichtspunten. Dit kan studenten helpen om problemen te evalueren die populaties wereldwijd kunnen beïnvloeden.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor's Opleiding in Internationale Studies in de Verenigde Delaware in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Internationale Studies, Delaware Filter

Bachelor in internationale studies

Ohio Wesleyan University
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
Engels
Campus

Ohio Wesleyans onderscheidende internationale studies major richt zich op ervaring en connecties. Als student heb je veel kansen om echte ervaring op te doen door middel van s ...

Lees meer