BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in International Business in Denemarken

Veel studenten zullen het erover eens dat Denemarken is een ideale studie locatie in een verscheidenheid van onderwerpen, hoewel een Bachelor of International Business is een bijzonder populaire keuze voor een diploma. Universiteiten in Denemarken bieden uitstekende programma's, een diverse studentengemeenschap, mogelijkheden voor professionele ontwikkeling, spannende steden, en tal van activiteiten zowel op als buiten de campus. Een Bachelor of International Business in Denemarken kan blijken te zijn een lonende en goed afgeronde opleiding zijn. In Denemarken zal een Bachelor of International Business programma studenten te voorzien van een solide business stichting in kerngebieden, zoals marketing, management, boekhouding, financiën en human resources, allemaal vanuit het perspectief van het internationale bedrijfsleven. Met het bedrijfsleven steeds meer geglobaliseerde, zal een Bachelor of International Business programma in Denemarken zeer voordelig zijn als studenten de complexiteit van interculturele zakelijke transacties, logistiek, en nog veel meer zullen leren.Neem een ​​kijkje door de Bachelor of International Business programma's hieronder voor meer informatie over de mogelijkheden die wachten op u leren!

3 Resultaten in International Business, Denemarken Filter

Bachelor in de value chain management

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
Engels
Campus

3½-jarige bacheloropleiding in het Engels met een focus op het analyseren, verbeteren en innoveren van waardeketens in wereldwijde zakelijke omgevingen.

Lees meer

Bachelor in International Business

International Business Academy
Bachelor
sep 2020
<
Deeltijd
01 sep 2020
Engels
Online

Onze BA-graad in International Business biedt je de belangrijkste tools die je nodig hebt om het soort complexe uitdagingen op te lossen die zich voordoen bij het werken in ee ...

Lees meer

Bachelor in de Global Business Engineering

VIA University College
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
9 semesters
Engels
Campus

4½-jarige bacheloropleiding in het Engels die studenten voorbereidt op een carrière in het bedrijfsleven en in de industrie.

Lees meer