BACHELORSTUDIES

Bachelors in International Business in de Verenigde Lyon Frankrijk

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

International business verwijst naar de commerciële activiteiten die de transacties van diensten of goederen over twee verschillende grenzen te betrekken. Studenten die geïnteresseerd zijn in deze lijn van het werk zijn kunnen ervoor kiezen om lessen gericht op zowel de zakelijke en culturele kwesties.

Frankrijk, officieel de Franse Republiek, is een gecentraliseerde semi-presidentiële republiek voornamelijk gelegen in West-Europa, met een aantal overzeese gebieden en gebieden.

Lyon ligt in het oostelijk deel van midden-Frankrijk. Het is de stad met meer dan 400.000 inwoners. Lyon stad heeft tal van universiteiten, hogescholen en andere kleine instellingen voor hoger onderwijs.

Beste Bachelor Programma in International Business in de Verenigde Lyon in Frankrijk

1 Resultaten in International Business, Lyon Filter

Bachelor in het bedrijfsleven

ESDES Lyon Business School
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
<
3 jaren
Engels
Campus

De Global Business Development (BA) is een driejarig programma, waarbij de eerste twee jaar gericht zijn op het bouwen en ontwikkelen van de kernbedrijfsconcepten. Het laatste ...

Lees meer