BACHELORSTUDIES

Bachelor Programma's in International Business in de Verenigde Canterbury Verenigd Koninkrijk

Bachelor graden van geaccrediteerde hogescholen en universiteiten kunnen belangrijke stapstenen zijn naar een succesvolle carrière.De meest voorkomende vorm van undergraduate programma is een bachelor 's degree, meestal uitgereikt na vier jaar van succesvolle studie

International business verwijst naar de commerciële activiteiten die de transacties van diensten of goederen over twee verschillende grenzen te betrekken. Studenten die geïnteresseerd zijn in deze lijn van het werk zijn kunnen ervoor kiezen om lessen gericht op zowel de zakelijke en culturele kwesties.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Canterbury is een historische kathedraal stad, en de naam betekent "Kent mensen 's bolwerk ". Het is de thuisbasis van vier universiteiten en diverse andere instellingen voor hoger onderwijs, dat 25% van de volwassen bevolking van Canterbury te dekken.

Beste Bachelor's Porgramma in International Business in de Verenigde Canterbury in UK

1 Resultaten in International Business, Canterbury Filter

BSc (Hons) het internationale bedrijfsleven

Kent Business School, University of Kent
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Dit programma biedt een grondige in het bedrijfsleven, en de specialistische kennis en vaardigheden in het internationale bedrijfsleven.

Lees meer