BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in International Business in de Verenigde Oradea Roemenië

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Een Bachelor's degree in International Business zullen de studenten kennismaken met uiteenlopende onderwerpen die betrekking hebben op bedrijven in een internationale omgeving. Deze omvatten het beheer, vreemde cultuur en talen. Afgestudeerden zullen in staat zijn om verantwoordelijkheid te nemen in de verschillende posities van de bedrijven die een internationale aanwezigheid hebben.

Roemenië is een land gelegen op het kruispunt van Centraal-en Zuidoost-Europa, grenzend aan de Zwarte Zee. Reizen naar Roemenië is eenvoudig uit bijna alle delen van de wereld, vanwege zijn positie, evenals het feit dat het wordt geserveerd door een reeks van soorten transport en bedrijven. Roemeense universiteiten bieden een grote keuze aan undergraduate en postgraduate programma's in het Roemeens, Engels, Frans en Duits.

Top Bachelor Opleiding in International Business in de Verenigde Oradea in Roemenië

1 Resultaten in International Business, Oradea Filter

Bachelor in International Business

University Oradea
Bachelor
01 okt 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

The International Business biedt als studentgericht programma de beste vorming op academisch niveau op het gebied van internationaal zakendoen. De duur van de opleiding is zes ...

Lees meer