BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in International Business in Senegal

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Internationaal ondernemen is een academische omgeving die studenten voorbereidt op het werk in de mondiale markt. Vaak klassen kunnen omvatten de productie in het buitenland, ondernemerschap, cross-culturele kwesties, management, en operaties. Cursussen kunnen worden genomen als onderdeel van een programma of een andere studie gebied te ondersteunen.

Er zijn veel verschillende opties beschikbaar in Senegal voor hoger onderwijs. In de laatste jaren was hier een toestroom van buitenlandse studenten te zien omdat verschillende programma's geimplementeerd werden om de huidige positie van de instellingen voor hoger onderwijs te verbeteren.

Bachelor Opleiding in International Business in Senegal

1 Resultaten in International Business, Senegal Filter

Bachelor in International Business

Institut Africain de Management
Bachelor
<
Voltijd
Frans
Campus

Dit programma draagt ​​bij aan de internationale ontwikkeling van het bedrijf door de marketing van duurzame goederen en / of diensten op buitenlandse markten en de optimalise ...

Lees meer