BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in International Business in de Verenigde Joliet Verenigde Staten

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Internationaal ondernemen is een academisch programma dat is bedoeld voor studenten met een hoofd voor het bedrijfsleven en een verlangen om te leren over de wereld. Het curriculum omvat vaak lessen op de communicatie met verschillende culturen en business classes.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor in International Business in de Verenigde Joliet in de Verenigde Staten

1 Resultaten in International Business, Joliet Filter

Bachelor in International Business

University of St. Francis
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het International Business programma is ontworpen om de student met een interdisciplinaire opleiding te combineren cursussen in het bedrijfsleven, vreemde taal en het gebied s ...

Lees meer