BACHELORSTUDIES

Bachelors in International Business in de Verenigde Radnor Verenigde Staten

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

International business verwijst naar de commerciële activiteiten die de transacties van diensten of goederen over twee verschillende grenzen te betrekken. Studenten die geïnteresseerd zijn in deze lijn van het werk zijn kunnen ervoor kiezen om lessen gericht op zowel de zakelijke en culturele kwesties.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Beste Bachelor in International Business in de Verenigde Radnor in de Verenigde Staten

1 Resultaten in International Business, Radnor Filter

Bachelor in International Business

Cabrini University
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Bereid jezelf voor op een verscheidenheid aan carrières die werken in de steeds meer mondiale, onderling verbonden zakelijke omgeving met een major of minor in International B ...

Lees meer