BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies in International Business in Vietnam

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Internationaal ondernemen is een gebied van onderzoek dat studenten voorbereidt met de mogelijkheid om globaal te denken, brengt een verscheidenheid aan culturen bij elkaar, en het beheer van het internationale bedrijfsleven. Culturele gevoeligheid, business plan schrijven, en zelfs het leren van een andere taal kan deel uitmaken van het curriculum.

Vietnam biedt een grote verscheidenheid aan prachtige bezienswaardigheden. Studenten kunnen genieten van de natuurlijke schoonheid van het land, zullen studenten die een reis naar Vietnam onder de indruk van de grote steden, markten en winkels, die zijn anders dan alles op deze planeet. Toelating tot de universiteit in Vietnam is gebaseerd op de behaalde in het toelatingsexamen scores.

Bachelor Opleiding in International Business in Vietnam

1 Resultaten in International Business, Vietnam Filter

Bachelor in International Business

Vietnam National University, Hanoi - International School
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
8 semesters
Engels
Campus

De Bachelor in International Business is een Engelstalige cursus (behalve voor 4 Vietnamese verplichte vakken waarin internationale studenten veel ondersteuning krijgen om aan ...

Lees meer