BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in International Business in Zweden

Het verdienen van een bachelor 's graad wordt bereikt door het invullen van de nodige studie aangeboden door de hogeschool of universiteit u zich inschrijft in. Het invullen van deze studie kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van waar je je diploma te zoeken.

Internationaal ondernemen is een academische omgeving die studenten voorbereidt op het werk in de mondiale markt. Vaak klassen kunnen omvatten de productie in het buitenland, ondernemerschap, cross-culturele kwesties, management, en operaties. Cursussen kunnen worden genomen als onderdeel van een programma of een andere studie gebied te ondersteunen.

Zweden (Sverige) is de grootste van de Scandinavische landen, met een bevolking van ongeveer 9,5 miljoen. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is verbonden met Denemarken via de brug van de Öresund (Öresundsbron). Zweden heeft een sterke traditie van een open, maar toch discreet land.

Bachelor's Porgramma in International Business in Zweden

2 Resultaten in International Business, Zweden Filter

BSc in International Business

Lund University
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Lund University School of Economics and Management biedt een driejarige bacheloropleiding in International Business. Het programma wordt in het Engels gegeven en is gericht op ...

Lees meer

Undergraduate-programma: bachelor in internationaal zakelijk programma

Umeå School of Business, Economics and Statistics - Umeå University
Bachelor
aug 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

International Business Program is bedoeld voor studenten die geïnteresseerd zijn in een carrière in een internationale omgeving. Het programma voorziet in de behoefte aan zake ...

Lees meer