BACHELORSTUDIES

Bachelor Opleidingen in Internationale handel in België

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

In een geglobaliseerde wereld, kan de internationale training profiteren iedereen die op zoek naar een goede carrière op te bouwen in een aantal gebieden. Zij bestuderen de internationale handel kan de ervaring en opleiding die nodig zijn om de gemeenschappelijke uitdagingen van de posities, zoals business development associate en compliance-analist te pakken te krijgen.

Met universitair onderwijs zijn de meeste bovenste niveau in het onderwijssysteem van de België, heeft de regering meer nadruk te leggen om ervoor te zorgen dat het leven van de leerlingen wordt gemaakt zo eenvoudig mogelijk te maken door middel van de lening-en subsidieprogramma's. Ze bieden sponsors voor internationale studenten met arme en kwetsbare achtergronden die willen studeren in dit land.

Bachelor's Opleiding in Internationale handel in België

2 Resultaten in Internationale handel, België Filter

Bachelor in het International Business and Trade Short Program (Engels)

Thomas More University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Droom je van een internationale carrière in het bedrijfsleven? En heb je al een bachelor- of masteropleiding in toerisme, horeca of een ander vakgebied? Dan kunt u met dit kor ...

Lees meer

Bachelor in Business4Events (Engels)

Thomas More University of Applied Sciences
Bachelor
sep 2020
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Business4Events studenten kunnen deelnemen aan de organisatie van projecten voor zakelijke klanten terwijl ze tegelijkertijd leren hoe ze het beste kunnen profiteren van samen ...

Lees meer