BACHELORSTUDIES

4 Bachelor Opleidingen in Islamitische Financiën 2020

Een bachelor's degree is een diploma aangeboden door vele hogescholen en universiteiten. Studenten worden verwacht dat zij vaardigheid aan te tonen in een vooraf bepaalde reeks cursussen. Studies worden meestal afgerond in ongeveer vier jaar.

Wat is een Bachelor in Islamic Finance? Deze graad is een gespecialiseerd gebied van financiële studies die studenten geeft een inzicht in de bancaire en financiële kwesties die belangrijk zijn voor moslims. Studenten zullen business management technieken, alsmede bankwezen en financiering te leren die ook geldt voor de islam. Cursussen kunnen onder meer wiskunde, financiën, statistieken en andere aanverwante financiële studies evenals religieuze studies, zodat studenten een goed begrip van de cultuur en religieuze praktijken en hoe beïnvloeden ze de financiering kunnen krijgen.

Het verdienen van een Bachelor in Islamic Finance heeft vele voordelen. Als de wereldwijde economie groeit, deze mate is in vele internationale bedrijven zeer gewenst.Mensen die verdienen een bachelor's in islamitisch financieren zullen genieten van een groeiende sector, doorgroeimogelijkheden en de mogelijkheid van wereldwijde reizen.

De kosten van een Bachelor in Islamic Finance kan bepaald worden door contact op hogescholen en universiteiten direct. De prijzen zullen variëren afhankelijk van de locatie van de instelling en hoe lang een student nodig is om hun studie af te ronden.

Een grote verscheidenheid van loopbanen zijn beschikbaar voor mensen die een Bachelor in Islamic Finance af te ronden. Internationale bedrijven die gespecialiseerd zijn in de islamitische markten kunnen proberen om mensen die de kennis geleerd bij het bestuderen van islamitisch financieren hebben huren. Beleggingsondernemingen, banken, nationale regeringen en verzekeringsmaatschappijen zijn enkele van de vele plaatsen waar een baan in islamitisch financieren kon worden gevonden. Product development managers, specialisten banking en financiële adviseurs zijn enkele van de in deze gebieden banen. Studenten kunnen een hogere mate moeten doorgroeimogelijkheden te verkrijgen.

Als u geïnteresseerd bent in een Bachelor in Islamic Finance zijn, gelden vandaag online. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

 

4 Resultaten in Islamitische Financiën Filter

Bachelor of Business Administration (Hons) in Islamic Finance

IUMW - International University of Malaya-Wales
BBA
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

De modules zullen studenten in staat stellen kennis van islamitische jurisprudentie te combineren met financiële producten. Ons programma richt zich ook op het begrijpen van d ...

Lees meer

Bachelor of Science in het bankwezen en financiën

Dar Al-Hekma University
Bachelor
01 sep 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
29 aug 2020
Engels
Campus

Het ministerie van bankwezen en financiën van de Dar Al-Hekma Universiteit biedt een uitgebreid en uitgebreid academisch programma om gekwalificeerde en hooggekwalificeerde me ...

Lees meer

B.Sc. in islamitische economie, bankwezen en financiën

Islamic Online University
BSc
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Engels
Online

De Islamitische Universiteit Online presenteert 's werelds eerste collegegeld-free Bachelor's Degree-programma in de islamitische Banking and Economics.

Lees meer

Bachelors of Business Administration (Marketing, HR, Islamic Accounting en Finance)

Lakshveer Overseas Solution
BBA
<
Voltijd
Engels
Campus

Vergemakkelijk de studentenprogressie, zowel academisch als beroepsmatig, door kennis, sleutelvaardigheden en het vermogen tot onafhankelijk en levenslang leren te ontwikkelen ...

Lees meer