Filter
Bachelor Studies
Israël Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Programma's in Israël 2019

Israël staat op de derde in de wereld voor het aantal van het hoger onderwijs graden per hoofd van de bevolking, bij twintig procent van de bevolking. Tel Aviv University en de Hebreeuwse Universiteit van Jeruzalem worden gerangschikt onder de wereld 's top 100 universiteiten volgens de Times Higher Education. Bachelorstudenten in Israël kunnen kiezen uit een aantal programma's in de vrije kunsten, natuurwetenschappen, sociale wetenschappen, techniek en nog veel meer. Universiteiten in Israël benadrukken het belang van het leren van theoretische en praktische grondslagen, dan is de toepassing ervan in gespecialiseerde probleemoplossende taken om studenten voor te bereiden op werk of verdere opleiding in hun vakgebied.

Toelating tot de universiteiten in Israël is gebaseerd op de aanvrager 's academische en professionele record, met speciale aandacht besteed aan de relevante prestaties met betrekking tot het onderwerp. Voor studenten uit niet-Engels sprekende landen, een bewijs van bekwaam taalvaardigheid kan noodzakelijk zijn.Bacheloropleidingen duren drie jaar in Israël, waarna de studenten zal worden toegekend hun diploma. Sommige voorwaarde nodig kunnen zijn in bepaalde studie tracks, vooral in wiskunde en wetenschap gerelateerde onderwerpen.

Als u denkt dat een bacheloropleiding in Israël klinkt als een geweldige volgende stap op je pad in de richting van een mooie carrière, dan scroll naar beneden om meer te lezen. U kunt informatie aanvragen worden verzonden naar u, rechtstreeks van de universiteiten, in slechts enkele minuten met behulp van een handige web-formulier.

Lees meer Lees Minder

gevonden resultaten

Bar-Ilan University

Als je een nieuwsfan bent en de berichtgeving in de media is gewoon niet genoeg; als je vindt dat historische en politieke processen klinken; als je wilt begrijpen hoe de ... [+]

Double Major met communicatie!Over

Het Department of Political Science aan de Bar-Ilan University wordt beschouwd als een van de beste in Israël. Het heeft internationale bekendheid verworven in zijn vakgebied, dankzij de hoog aangeschreven faculteit, uitgebreide cursussen en het bovengemiddelde academische niveau van zijn studenten en afgestudeerden.

De faculteit bestaat uit vooraanstaande onderzoekers en ervaren hoogleraren, van wie sommigen prominente mediacijfers, die besloten hebben hun kennis en ervaring bij te dragen om de toekomstige generatie van de politieke gemeenschap te cultiveren en te onderwijzen.

Het departement beheert verschillende toonaangevende onderzoeksinstituten, waaronder: Het centrum voor lokaal bestuur - dienende positiehouders in alle afdelingen van de lokale overheid; het Begin-Sadat (BESA) Centrum voor Strategische Studies - een van de meest invloedrijke instellingen in alle zaken met betrekking tot buitenlandse zaken en nationale veiligheid; het Argov Centrum voor de Studie van Israël en het Joodse Volk; het programma voor conflictbeheersing- en onderhandelingsstudies, en meer.... [-]

Israël Ramat Gan
October 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands