BACHELORSTUDIES

2 Undergraduate Studies (Bachelor) in Italiaans 2020

Een bachelor's degree in het Italiaans zal de leerling een sterk ontwikkelde beheersing van de Italiaanse taal, evenals aanzienlijke kennis van de geschiedenis en de cultuur van Italië te geven. Met een diploma op dit gebied kan helpen bij de voorbereiding voor een verscheidenheid van gerelateerde carrières, of klaar u voor plaatsing in een masteropleiding.

Je kunt je afvragen, wat is een Bachelor in het Italiaans? Dit programma is ongeveer vier jaar in lengte en omvat meestal twee jaar van het algemeen onderwijs cursussen die een grote verscheidenheid aan onderwerpen. Upper-level cursussen in verband met de grote zelf omvat onderwerpen in de Italiaanse woordenschat, grammatica, de samenstelling, en conversatie. Italiaanse literatuur en film, evenals cursussen die verband houden met de cultuur en beschaving van het land van Italië, zijn ook typisch onderdeel van het kerncurriculum. Veel universiteiten bieden ook een studie in het buitenland ervaring in Italië.

Studenten streven naar een bachelor's degree in het Italiaans voor een verscheidenheid van redenen.Het kan zeer nuttig zijn voor degenen planning loopbaan in de internationale betrekkingen, kunstgeschiedenis, of taalkunde. Bovendien, Italiaans is de vierde meest gesproken vreemde taal binnen Verenigde Staten woningen, per een 2000 US Census Bureau studie. Het is een van de rijkste democratieën in de wereld, waardoor het belangrijk is voor het internationale bedrijfsleven.

Er zijn meerdere factoren die de kosten van het verkrijgen van een bachelor's degree in het Italiaans, inclusief duur van het programma beïnvloeden. Zorg ervoor dat u de school grondig onderzoek te waarborgen dat aan al uw behoeften voorafgaand aan de inschrijving in een programma.

Afgestudeerden van een Bachelor in de Italiaanse programma kunt verkennen veel verschillende carrièrepaden. Sommige kiezen om vertalers te worden, terwijl andere functies als het beheer van analisten of reisbureaus verkennen. Weer anderen kiezen om na te streven voortgezette academische studies in het veld, verder beheersen hun kennis van de Italiaanse taal, geschiedenis en cultuur.

Er zijn internationale opties en online lessen voor de Bachelor in het Italiaans aangeboden. Aan de slag met een cursus, te zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

2 Resultaten in Italiaans Filter

Diploma in Italiaanse studies

Universidad de Salamanca
Bachelor
<
Voltijd
<
4 jaren
Spaans
Italiaans
Campus

In het academiejaar 2010-2011 wordt de eerste cursus van de graad in Italiaanse studies geïmplementeerd, die gelijktijdig wordt gegeven met nog eens 9 graden van de faculteit ...

Lees meer

BA (Hons) in het Italiaans

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
4 jaren
Campus

Het Italiaans was een van de eerste taalafdelingen in Kent en we zijn er trots op een studierichting te bieden die je de kans geeft om Italiaans te leren naar een hoge standaa ...

Lees meer