Filter
Bachelor Studies
Verenigd Koninkrijk Engeland Studievorm: Alles Tempo: Alles

Beste Bachelor Opleidingen in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Engeland Verenigd Koninkrijk

Een bachelor's degree is een vierjarig undergraduate-diploma en is de standaard voor het hoger onderwijs gedurende het grootste deel van de wereld. Bachelordiploma kan worden behaald bij openbare universiteiten, op prive-universiteiten, op community colleges en via online universiteiten.

Journalistiek verwijst naar het verzamelen, organiseren en presenteren van informatie in een schriftelijke of uitgezonden vorm. Journalisten zijn schrijvers en communicatoren die vragen de belangrijke en soms ongemakkelijke vragen om individuen te helpen zin van de gebeurtenissen om hen heen, zowel lokaal als internationaal.

UK, Verenigd Koninkrijk is meer dan 300 jaar oud en bestaat uit vier constituerende naties: Engeland, Schotland, Wales en Noord-Ierland. Het Verenigd Koninkrijk is een centrum van het leren van de afgelopen 1000 jaar en bezit vele oude en voorname universiteiten. Buitenlandse studenten vormen een aanzienlijk deel van de studenten op Britse universiteiten.

Beste Bachelor Programma in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Engeland in UK

Lees meer Lees Minder

2 Results in Journalistiek en Massacommunicatie, Engeland

Webster Leiden Campus- Webster University USA

De Media Communicatie BA op Webster Leiden is gericht op het mogelijk maken de studenten om spannende en innovatieve projecten in een breed scala van media te maken, also ... [+]

De Media Communications BA op Webster Leiden Campus is een innovatief programma gericht op cutting-edge technologie en nieuwe vormen van media productie en distributie. Dit omvat cursussen zoals videoproductie, digitale fotografie en interactieve multimedia in combinatie met theoretische cursussen om kritisch denken vaardigheden en ervaring in de productie te ontwikkelen. Door middel van cursussen, stages en portfolio reviews bereiden we onze studenten om succesvol media professionals.

Webster's Media Communications mate kunt u de manieren waarop mensen gebruik maken van media en technologie om ideeën uit te wisselen verkennen. Je leert media berichten interpreteren, effectief te communiceren in context, creatieve probleemoplossing demonstreren, en vertonen professionele kennis en vaardigheden die je zal een waardevolle aanwinst voor marketing bedrijven en organisaties. ... [-]

Verenigd Koninkrijk Londen
May 2019
Voltijd
4 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands
Arts University Bournemouth

Visuele communicatie is een breed vakgebied en omvat grafisch ontwerp, beeldgeneratie, typografie en schermgebaseerd ontwerp. Gedurende de cursus wordt uw branchekennis v ... [+]

Overzicht

Visuele communicatie is een breed vakgebied en omvat grafisch ontwerp, beeldgeneratie, typografie en schermgebaseerd ontwerp. Gedurende de cursus wordt uw branchekennis versterkt door onafhankelijk onderzoek, evenals door samenwerking en individuele deelname aan 'live' en prestigieuze wedstrijdmomenten, opgesteld door D-professionals.

Je kunt hier ook de volledige programmaspecificatie downloaden .

Studeren aan de AUBLees meer over leren en lesgeven op AUB en wanneer u uw tijdschema hier ontvangtMeer informatie over accommodatieLees meer over het beheren van uw geld als student en lees meer over de cursuskostenLees ons toelatingsbeleidNiveau 4 (eerste jaar)

In uw eerste jaar zullen we u kennis laten maken met de communicatie-industrie en de vaardigheden die u nodig hebt om een ​​carrière binnen hen te maken.... [-]

Verenigd Koninkrijk Bournemouth
September 2019
Voltijd
3 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands