BACHELORSTUDIES

Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Groene baai Verenigde Staten 2020/2021

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Journalistiek is een gebied dat zich richt op het brengen van informatie over lokale, nationale en internationale evenementen onder de aandacht van het grote publiek. Journalisten helpen mensen te informeren door middel van interviews, observatie, of door het lezen en samenvatten verleden artikels en relevante documenten.

De Verenigde Staten van Amerika is een groot land in Noord-Amerika, vaak aangeduid als de "USA ", de "Amerikaanse ", de "Verenigde Staten ", "America ", of gewoon "de staten ". Amerikaanse universiteiten worden gefinancierd door "collegegeld " voor rekening van de student, die vaak vrij duur, zeer vaak tot in de tienduizenden dollars per jaar.

Green Bay is een stad in Wisconsin bekend als de geboortestad van de Green Bay Packers, een NFL team. Green Bay staat bekend als een van de meest levendige, geconcentreerde en ondersteunende NFL football steden in de Verenigde Staten.

Deeltijd Bachelor in Journalistiek en Massacommunicatie in de Verenigde Groene baai in de Verenigde Staten

1 Resultaten in Journalistiek en Massacommunicatie, Groene baai Filter

Bachelor in de Communicatiewetenschappen

University Of Wisconsin - Green Bay
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De afdeling Communicatie missie is om kerncompetenties in mondelinge, schriftelijke en visuele communicatie te ontwikkelen voor onze interdisciplinaire programma.

Lees meer