BACHELORSTUDIES

7 Bachelors in Klassieke studies 2020/2021

Voor studenten die geïnteresseerd zijn in geschiedenis en literatuur, en het begin van hun wetenschappelijke carrière, kan een Bachelor in Classical Studies een goed gebied van studie zijn. Een bachelor's degree duurt ongeveer vier jaar in beslag, en het bereidt studenten voor bepaalde loopbaan, of legt de achtergrond voor een meer geavanceerde graad.

Je kunt je afvragen, wat is een Bachelor in Classical Studies? Dit programma richt zich op de taal, literatuur en cultuur van de oude wereld. Studenten leren alle genres van de literatuur, met inbegrip van komedie, tragedie, epische en satire. Ze bestuderen ook de religie, mythologie, theologie, filosofie, en hoe de oude wereld onze moderne cultuur heeft beïnvloed. Sommige programma's kunnen de studie van oude taal, hoewel niet alle vereisen.

Studenten in klassieke studies's worden geïntroduceerd verschillende culturen, waardoor ze communiceren met alle soorten mensen.Een zekere mate opent veel mogelijkheden voor reizen en exploratie, en leidt tot veel carrièremogelijkheden.

Klassieke studies programma's worden aangeboden in landen over de hele wereld. De kosten voor het verdienen uw graad kan sterk variëren, afhankelijk van de locatie van de school en de duur van het programma. Het wordt aanbevolen dat u contact opnemen met uw school van keuze om meer te leren over de financiële kosten die gepaard gaan met een diploma.

Een Bachelor in Classical Studies bereidt afgestudeerden voor een loopbaan in een verscheidenheid van gebieden. Mogelijkheden zijn onder andere het bedrijfsleven en commercie, uitgeverijen en media, en de bibliotheek en informatiediensten. Carrières kunnen museumcuratoren, reizen coördinatoren, en uitvoerende kunstenaars. Afgestudeerden kunnen er ook voor kiezen om hun opleiding voort te zetten en verdien een geavanceerde graad, wat leidt tot het onderwijs kansen.

Er zijn veel online bronnen die u kunnen helpen het juiste programma voor uw behoeften te vinden.Vergelijk verschillende programma's, met inbegrip van lesgeld, cursusaanbod en ligging van de school. Kunt u de antwoorden op al uw vragen vind je door te tikken in onze database. Zoeken naar je programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de scholen van uw keuze door het invullen van de leiding vorm.

7 Resultaten in Klassieke studies Filter

Ba / bsc liberal arts and sciences

University of Groningen
Bachelor
01 sep 2021
<
Voltijds
<
36 maanden
01 May 2021
Engels
Campus

Ontdek een scala aan academische vakken naast uw grote specialisatie en bestuderen vanuit een breed wetenschappelijk perspectief, met specifieke wetenschappelijke programma in ...

Lees meer

BA in klassieke studies

John Cabot University
BA
18 jan 2021
<
Voltijds
15 dec 2020
Engels
Campus

Studenten met een hoofdvak in klassieke studies hebben de uitzonderlijke kans om hun studie van klassieke taal en geschreven bronnen aan te vullen met ter plaatse, uit de eers ...

Lees meer

Hons. Bachelor of Arts in klassiekers

McMaster University Faculty of Humanities
BA
<
Voltijds
<
4 jaren
English (Canada)
Campus

Als student klassiekers maak je kennis met de volkeren van het oude Griekenland en Rome, met hun samenlevingen en met de historische gebeurtenissen waarvan ze deel uitmaakten.

Lees meer

Bachelor in de klassieke studies

University of Lincoln
BA
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Classical Studies is een interdisciplinair programma, gebaseerd op de variëteit en rijkdom van onderzoek en onderwijs binnen de School of History and Heritage en het College o ...

Lees meer

BA Hons in Klassieke Cultuur

University of Johannesburg
BA
jan 2021
<
Voltijds
<
Deeltijd
Engels
Campus

De cursus beoogt een redelijk gedetailleerde studie te geven van de bijdrage van ons klassieke erfgoed aan de westerse beschaving.

Lees meer

Ba in klassiekers

Siena College
BA
<
Voltijds
Engels
Campus

De studie van onze klassieke erfgoed van de Grieken en de Romeinen is niet alleen spannend, het geeft de studenten de tools die hen zal helpen slagen in een breed scala van to ...

Lees meer

BA (Hons) in klassieke en archeologische studies

University of Kent, School of European Culture and Languages
BA
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
3&nbsp;-&nbsp;6 jaren
Engels
Campus

Als je geïnteresseerd bent in de klassieke wereld, geeft deze graad je de kans om zijn literatuur, cultuur en archeologie te bestuderen en om te ontdekken hoe het dagelijks le ...

Lees meer