Deeltijd Undergraduate Studies (Bachelor) in Kleuteronderwijs op de Filippijnen 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen. De vroege kinderjaren is een term die gebruikt wordt om de periode van de geboorte betekenen tot de leeftijd van acht. F… Meer informatie

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

De vroege kinderjaren is een term die gebruikt wordt om de periode van de geboorte betekenen tot de leeftijd van acht. Focussen op de ontwikkeling van jonge kinderen en het zoeken naar verbeteringen in de voor- en vroegschoolse educatie kunnen kinderen helpen om de juiste fysieke, mentale en sociale ontwikkeling die nodig is om uit te groeien tot gezonde volwassenen te ontwikkelen.

De Filippijnen, officieel bekend als de Republiek van de Filipijnen, is een soevereine staat in Zuidoost-Azië in de westelijke Stille Oceaan. Engels is een van de officiële talen van de Filippijnen en is een verplicht vak op alle scholen.

Deeltijd Bachelor's Opleiding in Kleuteronderwijs op de Filippijnen

Lees Minder
Miriam College
Manila, Filipijnen

De Bachelor of Early Childhood Education bereidt je voor op een loopbaan in het voorschoolse onderwijs, met name in de vorming van voorschoolse en basisschoolleerlingen.

De Bachelor of Early Childhood Education bereidt je voor op een loopbaan in het voorschoolse onderwijs, met name in de vorming van voorschoolse en basisschoolleerlingen. -
Bachelor
Voltijd
4 jaren
Engels
nov 2020
Campus
 

TIP! If you represent a school and want to add your programs to our listings, contact us here