BACHELORSTUDIES

Deeltijd Bachelor's Programma's in Kleuteronderwijs 2021 in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

De vroege kinderjaren, dat verwijst naar de jeugdige periode van geboorte tot zeven of acht jaar oud, is een cruciale periode voor de uitvoering van academische, fysieke, de voeding, en sociale interventies, om voor de kinderen om hun volledige potentieel te bereiken.

Als voor de onderwijsorganisaties van Midden-Amerika, zijn ze verbeteren. Veel Amerikaanse hogescholen en universiteiten lopen buitenlandse klassen in Midden-Amerika en de Cariben, en ze zijn altijd tot de meest populaire. En zelfs als de full-time learning door de Amerikanen is niet traditioneel toegelaten, is het zeker wint in dit verband.

Bachelor Programma Deeltijd in Kleuteronderwijs in Midden-Amerika en het Caribisch gebied

2 Resultaten in Kleuteronderwijs, Midden-Amerika en het Caribisch gebied Filter

Bachelor in het onderwijs in het basisonderwijs (b.ed)

International University of the Caribbean
Bachelor
<
Voltijds
<
Deeltijd
<
2&nbsp;-&nbsp;4 jaren
Campus

De Bachelor of Education (bed.) Primair is een programma ontworpen voor leerkrachten die wensen om hun onderwijs competenties aan te scherpen op het gebied van het basisonderw ...

Lees meer

Bachelor in het onderwijs in de vroege kinderjaren

The Mico University College
Bachelor
sep 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Campus

De missie van de Faculteit Educatie en Leiderschap is voor haar studenten en medewerkers in staat stellen om uit te voeren om hun hoogste potentieel door het aanbieden van pro ...

Lees meer