Bachelor in Kunst Studies in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Top Undergraduate Studies (Bachelor) in Kunst Studies in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Kunst Studies

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Geestenwetenschappen verwijzen naar elk gebied van onderzoek dat meer over creatief denken gaat in tegenstelling tot wetenschappelijk, wiskundig denken. Vele programma's op gebied van kunst zijn gericht op literatuur, terwijl andere gaan over het beoefenen van de schone kunsten zoals schilderen of muziek.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Bachelor Opleiding in Kunst Studies in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer

Bachelor in de computer en informatie wetenschappen: game design en ontwikkeling graad

Vega School of Brand Leadership
Campus Voltijd 3 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg Durban Kaapstad Pretoria +3 more

Deze Bachelor in de Computer and Information Sciences mate zullen de studenten met de nodige vaardigheden uit te rusten om een ​​carrière in het creëren van game-inhoud voor alles van thuis consoles en computers, naar opkomende platforms, zoals mobiele telefoons en andere draagbare apparaten. Een afgestudeerde zal worden gekwalificeerd voor een carrière in het bedrijfsleven - als ontwikkelaar voor gamification toepassingen, zakelijke toepassingen en mobiele apps. [+]

Bachelor in de Computer and Information Sciences: Game Design and Development Degree

Deze Bachelor in de Computer and Information Sciences mate zullen de studenten met de nodige vaardigheden uit te rusten om een ​​carrière in het creëren van game-inhoud voor alles van thuis consoles en computers, naar opkomende platforms, zoals mobiele telefoons en andere draagbare apparaten. Een afgestudeerde zal worden gekwalificeerd voor een carrière in het bedrijfsleven - als ontwikkelaar voor gamification toepassingen, zakelijke toepassingen en mobiele apps.

Deze branchegerichte 3-jarige opleiding biedt studenten de kennis en ervaring die zij nodig zullen hebben om zowel tweedimensionale en driedimensionale games te maken. Studenten zullen verschillende factoren op de computer game-industrie relevant, terwijl het verkrijgen van een breed inzicht in de hele computer game development supply chain te onderzoeken. Studenten die afstuderen met een industrie klaar portfolio in game design en ontwikkeling bij de jaarlijkse student showcase, en gevolgd door een stage.... [-]


BTech in Town and Regional Planning

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Zie ook Faculteit verordening EB3. Verlening van de mate

De Baccalaureus Technologiae: Stad en Ruimtelijke Ordening zal op studenten die alle voorgeschreven modules met goed gevolg hebben afgerond worden toegekend.

[-]

Btech hons in de beeldende kunst

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 - 2 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kritische competenties en vaardigheden toe te passen in de productie van kunstwerken, beeldend onderzoek en de voltooiing van werkervaring, die nodig is voor een professionele carrière in de beeldende-culturele industrieën. [+]

Na deze kwalificatie verkregen, zullen de studenten in staat zijn om kritische competenties en vaardigheden toe te passen in de productie van kunstwerken, beeldend onderzoek en de voltooiing van werkervaring, die nodig is voor een professionele carrière in de beeldende-culturele industrieën.

Toelatingseisen

A National Diploma: Fine Art of een gelijkwaardige kwalificatie op een gelijkwaardige norm, zoals bepaald door een commissie Status.

Selectiecriteria

Een gemiddeld cijfer van 60% voor alle derdejaars modules wordt aanbevolen. Aanvragers moeten ook schriftelijk en praktisch werk in te zenden, zoals bepaald door een selectiecommissie.

Leerplan

MODULE

Kunsttheorie 4 Studio Practice 4 ... [-]

Bachelor in het interieur

University of Johannesburg
Campus Voltijd February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg

Interior Designers gaan met een bereik van binnenruimten om innovatieve ruimtelijke oplossingen met een grondige kennis van bouwtechniek, materialen en de menselijke omgeving behoeften. [+]

Bachelor Interior Design

Interior Designers gaan met een bereik van binnenruimten om innovatieve ruimtelijke oplossingen met een grondige kennis van bouwtechniek, materialen en de menselijke omgeving behoeften.

Het ministerie van Binnenlandse Zaken Design biedt een undergraduate Bachelor Degree en een vierde jaar Bachelor of Technology Degree in Interior Design.

Carrièremogelijkheden

Afgestudeerden zijn gekwalificeerd voor het interieur een loopbaan in:

retail interieurs restaurants Hotels en de entertainment industrie kantoorcomplexen tentoonstelling stands interieurs Toelatingsvoorwaarden voor de BA (Interior Design) (B8BA6Q) Senior Certificate of een gelijkwaardige opleiding met een minimum APS of M-score Het bijwonen van een toelatingsassessment zodra het aanvraagformulier is verwerkt Het indienen van een portfolio met tien stukken van het werk, worden gepresenteerd op de toelatingsassessment Afronding van de Nationale Benchmarking Test (NBT) voor academische en kwantitatieve geletterdheid (AQL) ... [-]