BACHELORSTUDIES

Afstandsonderwijs Undergraduate Studies (Bachelor) in Kunsten in Australië 2020

Een bachelor's degree is een post-secundair diploma uitgereikt na voltooide 120 studiepunten. Het duurt meestal acht semesters om een ​​bachelordiploma te voltooien. Bij het invullen van een undergraduate opleiding, moeten kandidaten algemene opleidingen studeren en koos voor een belangrijk specifiek onderwerp. Een bachelordiploma kan ook worden opgeroepen een baccalaureaat in bepaalde landen.

Kunststudies is een academisch vakgebied dat de studie van de kunst-uitingen omvat, waaronder de geschiedenis, taal en cultuur die te maken heeft met deze kunst. Studenten kunnen de mogelijkheid krijgen om specifiek vakgebieden te bestuderen zoals muziek, schilderen, of fotografie.

Hoewel mijn wonen verre leren lessen online, verschillende universiteiten houden aanvang op verschillende locaties. Je zou zelfs kunnen stoppen met het nemen van lessen gedurende vele weken gedurende het jaar zonder trekken en zonder uw leningen voor studenten gooien ze in de terugbetaling. Dat is een sterk argument veel mensen kijken bij het inschrijven in afstandsonderwijs klassen.

Australië heeft een gesubsidieerde hoger onderwijs voor studenten die de undergraduate graden. Ze geven ook leningen en subsidies voor de post graduate studenten. Hoger onderwijs start op undergraduate-diploma niveau van een doctorstitel aangeboden op elk gebied van studie.

Afstandsonderwijs Bachelor Programma in Kunsten in Australië

2 Resultaten in Kunsten, Australië, Afstandsonderwijs Filter

Bachelor in de muziek - Kunstmanagement

Australian Institute of Music
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Je bachelor in muziekmanagement spreekt boekdelen.

Lees meer

Bachelor of Creative Arts (Honours) (Beeldende Kunst)

University of Southern Queensland (USQ)
Bachelor
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus
Online

Verbeter uw kennis van de visuele kunsttheorie en oefen met onze Bachelor of Creative Arts (Honours) (Visual Arts). Met deze graad kun je een scala aan historische en hedendaa ...

Lees meer