BACHELORSTUDIES

Bachelor's Programma's in Kunstmatige Intelligentie in Polen

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Studenten van kunstmatige intelligentie bevinden zich mogelijk in de voorhoede van onderzoek naar machine learning en ontwikkelingstools. Carrières die dit onderwerp gebruiken, zijn onder meer software-engineer, onderzoeker en deep learning-technicus.

Net als veel andere EU-landen, Polen biedt goedkope of zelfs gratis onderwijs aan EU-studenten. Aankomende studenten moeten hun aanvraag rechtstreeks bij hun gekozen Poolse instelling. De Universiteit van Warschau, bijvoorbeeld, kosten tussen £ 1.300 en £ 2.500 per jaar voor zijn taalcursussen Engels.

Bachelor's Opleiding in Kunstmatige Intelligentie in Polen

2 Resultaten in Kunstmatige Intelligentie, Polen Filter

Bachelor in management en kunstmatige intelligentie in Digital Society

Kozminski University
Bachelor
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Het management en de kunstmatige intelligentie in Digital Society Program is een specialisatie in het Bachelor in Management Programma. Het programma is een zeldzame, maar zee ...

Lees meer

BSc in Artificial Intelligence

Poznan University of Technology
BSc
01 okt 2020
<
Voltijd
<
7 semesters
15 jul 2020
Engels
Campus

Poznan University of Technology offers a B.Sc. Programme in Artificial Intelligence, which is pioneering in Poland. The seven- semester programme has been launched as a respon ...

Lees meer