BACHELORSTUDIES

5 Bachelor's Programma's in Kwantitatieve Financiën 2020

programma Een bachelor is een cursus van drie of vier jaar van de studie op een bepaald gebied dat de mogelijkheden kan bieden voor loopbaanontwikkeling en de basis leggen voor geavanceerde educatieve mogelijkheden. Het nemen van de vrije kunsten klassen op gebieden zoals wiskunde, psychologie, en de geschiedenis is meestal een vereiste.

Je kunt je afvragen, wat is een bachelor in Quantitative Finance? Deze studie helpt studenten het ontwikkelen van een gedegen kennis van waarschijnlijkheid, wiskunde en statistiek. Het doel is de toepassing van deze disciplines aan de financiële sector met de nadruk op zakelijke praktijken. Cursussen leidt studenten met een gedetailleerd inzicht in de economie drijvende financiële markten, zoals differentiaalrekening, datamining en business analyse, kansrekening en statistiek, macro-economie, en organisatorische ontwerp en implementatie.

Studenten verdienen van een bachelor's degree hebben de neiging om de mogelijkheid om te communiceren goed, zowel mondeling als schriftelijk te ontwikkelen.Het kan ook een ticket voor een meer lonende carrière of de mogelijkheden voor meer salaris.

Betaalbare opties bestaan ​​voor het programma. Anderzijds komen afhankelijk van de locatie van de inrichting en de lengte van het programma. Studenten moeten contact opnemen met het Admissions Office van de scholen die hen interesseren voor inschrijving en collegegeld details.

De kwantitatieve financiële sector is concurrerend, en afgestudeerden van het programma kunnen potentiële carrièremogelijkheden in verschillende sectoren zoals vermogensbeheer, investment banking en beurshandel vinden. Potentiële beroepen onder meer kwantitatieve financiële analisten, investeringen handelaren, kwantitatieve risico-model ontwikkelaars en risico analisten. Sommige studenten kiezen ervoor om hun carrière springplank door het toepassen van hun undergraduate studies in de richting van een geavanceerde opleiding.

Internet-based en internationale mogelijkheden bestaan ​​voor studenten in te schrijven voor dit programma op afstand, die zowel handig en flexibele opties voor mensen met een beperkte toegang tot een faciliteit zijn. Om de juiste school voor u te vinden, zoeken naar uw programma hieronder en neem contact op rechtstreeks de toelating kantoor van de school van uw keuze door het invullen van het lood vorm.

5 Resultaten in Kwantitatieve Financiën Filter

BSc (Hons) in financiën, operationeel onderzoek, management en statistiek

University of York
BSc
<
Voltijd
<
3 jaren
Engels
Campus

Ontwikkel je wiskundige en statistische vaardigheden en bereid je voor op een carrière in kwantitatieve bedrijfsanalyse. Verkrijg een diepgaande kennis van de context waarin b ...

Lees meer

Bachelor of Quantity Surveying

Universiti Teknologi Malaysia
Bachelor
feb 2020
<
Voltijd
<
4 jaren
Engels
Campus

Projectontwikkeling is een investering die veel geld en tijd kost. Klanten verwachten dat hun project waarden genereert uit hun investering.

Lees meer

BCom Hons in Quantitative Finance

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
Engels
Campus

Het doel van het programma is om studenten de benodigde theoretische en praktische training te bieden die nodig is om wiskundige financiële modellen te begrijpen en te impleme ...

Lees meer

Bsc (hons) in maandelijkse opmeting (online)

Institute of Technology Sligo
BSc
sep 2020
<
Deeltijd
<
2 jaren
Engels
Online

Dit programma biedt afgestudeerden een brede vaardigheidsbasis voor het gespecialiseerde beroep van maandelijkse opmeting. De behoefte aan kwantummeters is essentieel voor het ...

Lees meer

BTech in kwantiteitsonderzoek

University of Johannesburg
Bachelor
jan 2020
<
Voltijd
<
Deeltijd
Engels
Campus

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd zijn op het gebied van kwantummeetkunde, in de bouw- en onroerendgoedindustrie en het kwantummeetkundige beroep ...

Lees meer