BACHELORSTUDIES

Bachelors in Landbouwwetenschappen in Chili

Een bachelor 's diploma wordt uitgereikt op de succesvolle voltooiing van een undergraduate academische opleiding. Het is vaak de eerste graad een student ontving in zijn of haar academische carrière. Het duurt normaal gesproken vier jaar full-time studie aan een bachelor's degree te verdienen.

Het gebied van de agrarische wetenschap verwijst naar de studie van hoe u het beste gebruik maken van middelen water en land voor de productie van vee, bosproducten, planten en gewassen. Geïnteresseerde studenten kunnen opleidingen aan universiteiten en hogescholen over de hele wereld te vinden.

Onderwijs in Chili nadruk een technisch en hoger onderwijs door een universiteit. De meeste van de universiteiten in Chili biedt gevestigde student cultuur en de relatie met internationale studenten, ongeacht de taalbarrière. Het hoger onderwijs in Chili is toegankelijk in zowel de particuliere als de overheid gefinancierde universiteiten.

Bachelor's Opleiding in Landbouwwetenschappen in Chili

1 Resultaten in Landbouwwetenschappen, Chili Filter

Landbouwtechniek

Duoc UC
Bachelor
feb 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Spaans
Campus

Deze professionals zijn opgeleid om op te treden als land bestuurders werkzaam bij de ruimtelijke ordening en de agrarische bedrijven; als land manager, land supervisor, hoofd ...

Lees meer