BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Landbouwwetenschappen in Mongolië

Een bachelor 's graad is een bachelordiploma die wordt aangeboden door universiteiten en hogescholen als studenten voltooien een opleiding. De meeste bacheloropleidingen duren drie of vier jaar met een aantal die tot zeven jaar.

Studenten die willen het land en de bodem te werken in verschillende capaciteiten zou willen lessen te nemen in de landbouw wetenschap. Dit gebied omvat een breed scala aan onderwerpen zoals voeding en bodemkunde evenals dierlijke zorg.

Mongolië is een land in Oost-en Centraal-Azië. Het grenst Rusland aan het noorden en China in het zuiden, oosten en het westen. Ulan Bator, de hoofdstad en grootste stad, is de thuisbasis van ongeveer 45% van de bevolking. Het duurt meestal westerlingen ongeveer 9 tot 18 maanden voordat ze verwerven goede conversatie vaardigheden in het Mongools.

Bachelor in Landbouwwetenschappen in Mongolië

3 Resultaten in Landbouwwetenschappen, Mongolië Filter

Bachelor in de landbouwtechniek

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Onovertroffen prijs en een missie om studenten te helpen te worden ethische wereldburgers. Allemaal op een campus die is vriendelijk, bemoedigend en behulpzaam!

Lees meer

Bachelor of ingenieur bosbouw

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

In een Bachelor of Ingenieur bosbouw, krijgen de leerlingen techniek studeren in de houtverwerkende industrie, leren de vaardigheden om herbebossing en het gebruik van natuurl ...

Lees meer

Bachelor in de agronomie

Mongolian University Of Life Sciences
Bachelor
aug 2020
<
Voltijds
Engels
Campus

Met een Bachelor in agronomie leren leerlingen over de plantaardige productie op basis van biologische kennis, te ontdekken en te reguleren van het biologische proces, hoe je ...

Lees meer