BACHELORSTUDIES

Bachelors in Landbouwwetenschappen in Roemenië

Een Bachelor 's degree kunnen educatieve deuren leiden, bieden mogelijkheden voor loopbaanontwikkeling, of de basis leggen voor de uitoefening van een geavanceerde graad. Ons doel is om te helpen aspirant-studenten het programma selectieproces navigeren succes. We doen dingen gemakkelijk door het stroomlijnen van de zoekopdracht.

Studenten die geïnteresseerd zijn in het werken in een boerderij-achtige omgeving kan willen een opleiding in de landbouw wetenschap na te streven. Er zijn verschillende concentraties zoals tuinbouw bedrijf, beheer van natuurlijke hulpbronnen en landbouwsystemen beheer te bestuderen.

Roemeense universitaire diploma's zeer gewaardeerd en erkend in Europa en daarbuiten, laagste collegegeld en de kosten voor levensonderhoud in Europa. De Roemenen hebben een oude en rijke geschiedenis, met name in de hoofdstad Boekarest met zijn 2 miljoen inwoners. Internationale studenten bereid zijn om te studeren in Roemenië kan zowel van toepassing op het ministerie van Onderwijs en Onderzoek of de gekozen Roemeense universiteit, met het oog op de Letter of Acceptance ontvangen.

Bachelor in Landbouwwetenschappen in Roemenië

1 Resultaten in Landbouwwetenschappen, Roemenië Filter

Bachelor in de landbouw

Faculty of Agriculture - Banat University Of Agricultural Sciences And Veterinary Medicine Timisoara
Bachelor
<
Voltijds
<
4 jaren
Engels
Campus

De training doelstellingen die specifiek zijn voor de specialisatie Agriculture worden gegenereerd door de uitvoering en de uitvoering van de volgende drie doelstellingen: 1. ...

Lees meer