BACHELORSTUDIES

Undergraduate Studies (Bachelor) in Landbouwwetenschappen in Zuid-Amerika 2020

Een bachelor 's graad is een kenmerk van het hoger onderwijs. Het wordt gegeven aan degenen die wijden 3 tot 7 jaar bestuderen van een specifiek programma. Een bachelor 's graad kan worden verdiend in een verscheidenheid van disciplines in de kunsten en wetenschappen.

Agrarische wetenschap omvat een breed gebied van onderwerpen, en klassen kunnen worden genomen op scholen over de hele wereld. Onderwerpen zijn onder meer voedsel wetenschap, landbouw, bos technologie, agro-ecologie, diergeneeskunde, bio-engineering, het wild technologie en crop science.

Zuid-Amerika Het wordt in het westen begrensd door de Grote Oceaan en in het noorden en oosten door de Atlantische Oceaan, Noord-Amerika en de Caribische Zee liggen aan het noordwesten. Het omvat twaalf soevereine staten Argentiniƫ, Bolivia, Braziliƫ, Chili, Colombia, Ecuador, Guyana, Paraguay, Peru, Suriname, Uruguay, en Venezuela - en twee niet-soevereine gebieden - Frans-Guyana, een overzees gebiedsdeel van Frankrijk, en de Falkland Eilanden , een Brits overzees gebied. In aanvulling op deze, kunnen Trinidad en Tobago en theABC eilanden van Nederland ook worden beschouwd als een deel van Zuid-Amerika.

Bachelor's Porgramma in Landbouwwetenschappen in Zuid-Amerika

2 Resultaten in Landbouwwetenschappen, Zuid-Amerika Filter

Landbouwtechniek

Duoc UC
Bachelor
feb 2021
<
Voltijds
<
4 jaren
Spaans
Campus

Deze professionals zijn opgeleid om op te treden als land bestuurders werkzaam bij de ruimtelijke ordening en de agrarische bedrijven; als land manager, land supervisor, hoofd ...

Lees meer

Bachelor of Science (Agriculture)

University of Guyana
BSc
sep 2020
<
4 jaren
Engels
Campus

Bachelor of Science (Agriculture)

Lees meer