Bachelor's Opleiding in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Top Bachelor Programma's in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Landmeetkunde

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een programma voor landmeetkunde biedt meestal instructie in alle aspecten van het landmeetproces. Deze omvatten over het algemeen ontwerp, methoden, planning, contractering en regelgeving. Potentiƫle loopbanen kunnen management- of landmeterprogramma's omvatten voor een reeks van bouw-, transport- of vastgoedontwikkelingsbedrijven.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Bachelor's Porgramma in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer

BTech in Quantity Surveying

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd is op het gebied van kwantiteit landmeten, in de bouw en vastgoed-industrie en de hoeveelheid landmeetkundige beroep.

Uitkomsten

[-]