Bachelor's Opleiding in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Top Bachelor Programma's in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Landmeetkunde

Een bachelor 's graad wordt gegeven aan studenten die voldoen aan de vereisten die door de hogeschool of universiteit ze bijwonen. De eisen omvatten 3 tot 7 jaar focus op een onderwerp, typisch aangeduid als een hoofd- of concentratie.

Een land gelegen aan de zuidpunt van Afrika, Zuid-Afrika, heeft een rijke cultuur die je nooit genoeg van terwijl het reizen of studeren hier zullen krijgen. De talen hier zijn Afrikaner en Engels alsmede Nederlands. Het leven op de campus van de uitgestrekte Zuid-Afrikaanse Universiteit, Universiteit van Johannesburg of een andere universiteit zullen worden geest waait. U zal genieten van de interactie met de Bantus hier en het tropische klimaat van de regio.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Bachelor's Porgramma in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer

BTech in Quantity Surveying

University of Johannesburg
Campus Voltijd Deeltijd 1 jaar February 2019 Zuid-Afrika Johannesburg +1 more

[+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd is op het gebied van kwantiteit landmeten, in de bouw en vastgoed-industrie en de hoeveelheid landmeetkundige beroep.

Uitkomsten

[-]