Filter
Bachelor Studies
Zuid-Afrika Johannesburg Studievorm: Alles Tempo: Alles

Top Bachelor Programma's in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg Zuid-Afrika

Een Bachelor 's degree is een diploma uitgereikt door de universiteiten en hogescholen. Om een ​​bachelor 's graad te verdienen, moet u de nodige cursussen die kan duren 3-7 jaar, afhankelijk van uw instelling van inschrijving af te ronden.

Degenen die hun vaardigheden willen ontwikkelen op het gebied van landmetingen, platting, contracting of het in kaart brengen van eigendomsgrenzen, kunnen ervoor kiezen om een ​​landmeetkundig programma te volgen. Deze cursussen kunnen management- of controlepotentieel ontwikkelen door instructie te geven in de planningstheorie, landmeetmethoden en eigendomsrechten en -regelgeving.

Zuid-Afrika, officieel de Republiek Zuid-Afrika, is een land gelegen in het zuidelijke puntje van Afrika. Het is verdeeld in negen provincies. Zuid-Afrika is niet alleen een jumping off point, het is zelf een fantastische bestemming met een rijke cultuur, flora & fauna en geschiedenis.

Johannesburg stad is de grootste bron van goud en diamanten in Zuid-Afrika. Het is de basis van het Grondwettelijk hof van Zuid-Afrika en is de grootste en rijkste stad in de provincie Gauteng. Het is de thuisbasis van de Universiteit van Johannesburg.

Beste Bachelor's Porgramma in Landmeetkunde in de Verenigde Johannesburg in Zuid-Afrika

Lees meer Lees Minder
Other options within this field of study:

1 Results in Landmeetkunde, Johannesburg

Graden
Plaats
Zuid-Afrika
Johannesburg
Studievorm
Tempo
Other options within this field of study:
University of Johannesburg

... [+]

Deze kwalificatie is bedoeld voor studenten die gespecialiseerd is op het gebied van kwantiteit landmeten, in de bouw en vastgoed-industrie en de hoeveelheid landmeetkundige beroep.

Uitkomsten

[-]
Zuid-Afrika Johannesburg
February 2020
Voltijd
Deeltijd
1 jaar
Campus
Lees meer in Nederlands